Airco - Warmtepompen

Warmtepompen bieden vele voordelen voor zowel mens als milieu. Je huis verwarmen of verkoelen met een warmtepomp is bijzonder efficiënt en zorgt voor een enorme besparing op uw energiefactuur. Het is één van de enige en beste alternatieven als het gaat over het gebruik van hernieuwbare energie. Ze garandeert het hele jaar door een comfortabele binnentemperatuur en de meest efficiënte oplossing voor uw verwarmingsbehoeften!

Met een warmtepomp kan je de woning niet alleen verwarmen, maar ook koelen. Maar warmtepomp/airco doet meer dan dat: het zorgt tevens voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid. Bovendien zuivert het zelfs de lucht, zodat je dankzij de installatie van een warmtepomp het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat.

WIJ VERDELEN LUCHT/LUCHT-WARMTEPOMPEN VAN DAIKIN

Een veelgebruikt type warmtepomp is de lucht-luchtwarmtepomp. Die maakt gebruik van de warmte van de buitenlucht om een woning te verwarmen. Bovendien kun je met deze warmtepomp tijdens de zomer je huis ook koelen.

De installatie bestaat uit twee onderdelen: een binnenunit en een buitenunit. Om te verwarmen onttrekt de buitenunit warmte uit de buitenlucht, zo krijg je op elke moment een aangenaam binnenklimaat. 

Wat zijn lucht/lucht-warmtepompen?

Lucht/lucht-warmtepompen koelen en verwarmen uw woning met energie uit de lucht en slechts 20% elektriciteit - een uitzonderlijk energie-efficiënte manier om het hele jaar door de perfecte temperatuur te bereiken.

Nieuwbouw

Bij het bouwen van een goed geïsoleerd huis, voldoet een Daikin lucht/lucht-warmtepomp aan alle behoeften voor verwarming en koeling.

Bovendien voldoen het A+++ klasse voor energierendement en de lage impact op het milieu aan alle vereisten voor milieuvriendelijke gebouwen.

Vervanging elektrische verwarming

Een lucht/lucht-warmtepomp is de ideale oplossing voor het vervangen van elektrische verwarming.

Onze flexibele units zijn gemakkelijk te installeren, met verschillende ontwerpen om het best af te stemmen op uw behoeften. Met energierendementsklasses tot A+++, voor zowel verwarming als koeling, kunt u veel energie besparen.

NIEUW: Multi+ is een alles-in-een systeem voor verwarming, koeling en warm water voor huizen tot 80m².

Verminder snel uw energieverbruik

Als uw huidige verwarmings-systeem nog niet verouderd is, maar u uw energieverbruik wil verminderen, kunt u overwegen om een lucht/lucht-warmtepomp te installeren als aanvullend systeem.

Dit zal u de mogelijkheid geven om uw warmtepomp te gebruiken voor verwarming en koeling en uw huidige verwarmingssysteem alleen te gebruiken voor het maken van warm water.

Toonaangevend energierendement

Daikin lucht/lucht-warmtepompen bieden tot A+++ energierendement dankzij een aantal geavanceerde oplossingen. Onze eigen invertertechnologie, bijvoorbeeld, verlaagt het energieverbruik tot 30% in vergelijking met een niet-invertersysteem, eenvoudigweg door het aanpassen van het toerental van de motor zoals vereist, in plaats van deze uit te schakelen en volledig opnieuw op te starten.

Koel en verwarm tot 5 kamers

Lucht/lucht-warmtepompen van Daikin bieden een reeks opties: sluit ofwel een enkele binnenunit aan op een buitenunit of gebruik os multisplitsysteem om tot vijf binnenunits aan te sluiten op een buitenunit. Met het multisplitsysteem kunt u tot vijf verschillende kamers efficiënt koelen of verwarmen op verschillende temperaturen.

Slechts één systeem voor warm water en airconditioning

Ons nieuwe Multi + gamma verbindt één enkele buitenunit met maximaal 3 binnenunits en een tank voor sanitair warm water van 90 of 120 liter. Sanitair warm water, koeling en verwarming in één is de belangrijkste troef van dit kostenefficiënte alles-in-één systeem.

Verschillende oplossingen voor uw interieur 

Energierendement

Verminder uw impact op he milieu - en uw energiefactuur - met het hoogst mogelijke energierendement op de markt verkrijgbaar.

Ontworpen voor uw interieur

Onze units zijn internationaal geprezen voor hun goed ontwerp en integreren naadloos in uw woning, voor een stijlvolle klimaatregeling.

Ontwikkeld om te voldoen aan uw behoeften

Onze units bieden een reeks van verwarmings- en koelopties voor elke kamer of woning, naast een eenvoudige installatie, A+++ energierendement en stijlvolle ontwerpen.

Eenvoudige bediening en stille werking

Met hun stille werking en eenvoudige bediening van overal via een app, passen onze lucht/lucht-warmtepompen bij uw levensstijl.

Onze populairste lucht/lucht-warmtepompen

Ururu Sahara

De op de muur gemonteerde A+++ oplossing voor koeling, verwarming, bevochtiging, ontvochtiging, ventilatie en luchtreiniging.

Daikin Emura

De design, op de muur gemonteerde tot A+++ oplossing voor koeling en verwarming. Beschikbaar in mat kristalwit, elegant zilver en mat zwart.

Stylish

De bekroonde op de muur gemonteerde tot A+++ oplossing voor koeling en verwarming. Verkrijgbaar in vier kleuren en geschikt voor alle interieurs.

Perfera

De op de muur gemonteerde of vloermodel van tot A+++ oplossing voor koeling en verarming, met fantastische prestaties en comfort.

© Stevifem Koeltechniek BV - 2023.  Alle rechten voorbehouden.  BTW-nr. BE0878275117